Fondánový list - kruh 52 ks ⌀3 cm

Kód: 1794/NEZ/NEC 1794/ZAS/NEC 1794/NEZ/VY 1794/ZAS/VY Zvolte variantu
Vyřezáváme!
169 Kč 189 Kč 249 Kč 269 Kč od 169 Kč 150,89 Kč bez DPH 168,75 Kč bez DPH 222,32 Kč bez DPH 240,18 Kč bez DPH od 150,89 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Výřez ?
Náhled před tiskem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
23.4.2024 23.4.2024 23.4.2024 23.4.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

52ks kroužků o průměru 30mm. Skvěle se hodí na perníčky, sušenky a další kulaté dezerty. A nejen na ně. Nahrát lze až 10 obrázků, kdy na výsledném tisku bude pak od každého 5. 

Pozor: U této šablony nelze dělat žádné změny ve tvaru ani ve způsobu výřezu.

Detailní informace

Doprava

Balíkovnaod 999,- zdarma;  Zásilkovna:  od 999,- zdarmaGLS: od 999,- zdarmaEMS: od 1999,- zdarma

Detailní popis produktu

52ks kroužků o průměru 30mm. Skvěle se hodí na perníčky, sušenky a další kulaté dezerty. A nejen na ně. Nahrát lze až 10 obrázků, kdy na výsledném tisku bude pak od každého 5. 

Je velmi dobře ohebný, hodí se proto i pro velmi nerovné povrchy. Není vhodný k umístění na šlehačkové krémy a nedoporučujeme potírat obrázek DecorGelem, protože by se rozmazal. Chcete-li, aby se obrázek leskl, můžete bez obav použít cukrářský lak.
Pro připevnění fondánového listu k dortu se používá máslový krém Swiss Meringue nebo máslový krém z pudinku - které v tenké vrstvě nanesete navrch dortu. Pak stačí fondánový list na dort jen položit a lehce přitlačit, abyste se zbavili bublinek, které by jinak zůstaly pod tiskem a byly by viditelné. Pokud vůbec nechcete použít některý z máslových krémů a vrch dortu máte z piškotového či podobného těsta, stačí vrch jen lehce potřít vodou (ale opravdu jen velmi lehce!). Pak fondánový list položíte na dort a zároveň můžete lehce přitlačit na pokládaný fondánový list, abyste se zbavili vzduchových bublinek.

POZOR! Aby fondánové listy zůstaly vláčné a tvárné, musí se uchovávat v prostředí bez přístupu vzduchu. Z ochranného obalu je proto vybalujte až těsně před použitím.

Hodí se jako podklad především pro fotografie.

Fondánový list neobsahuje žádné geneticky modifikované složky, skládá se z fondánového cukru (87,5 %), sorbitolu (4,5 %), vody (4 %), hydrogenovaného oleje z palmových jader (2,3 %) a z xanthanové gumy (1,4 %). Neobsahuje žádné alergeny, jeho nutriční hodnota představuje cca 1590 kJ/100 g výrobku. Fondánový list je zcela v souladu se zásadami vegetariánské i veganské výživy.

Složení Fondánového Listu (PDF)

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MN Avatar autora | 25.5.2023
Vše superrrrr, rychlé bez problémů a kvalitní práce 👍🙂

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: