Zdobící perly - Broskvová - 20g
Kód: PERL/013Balíkovna: od 999,- zdarma; Zásilkovna: od 999,- zdarma; GLS: od 999,- zdarma; EMS: od 1999,- zdarma
Související produkty
Sladké zdobící krystalky v barvě "Měděná" velikosti 1-2mm. Balení obsahuje 25ml perliček, což je cca 25g. Perličky jsou vyrobeny z cukrové pasty, na povrchu jsou lesklé a mají...
Sladké zdobící perličky v barvě "Bílá" velikosti 3-4mm. Balení obsahuje 25ml perliček, což je více než 220ks, nebo taky 20g. Perličky jsou vyrobeny z rýžové mouky, na povrchu...
Sladké zdobící perličky v barvě "Růžová" velikosti 3-4mm. Balení obsahuje 25ml perliček, což je více než 220ks, nebo taky 20g. Perličky jsou vyrobeny z rýžové mouky, na povrchu...
Sladké zdobící perličky v barvě "Stříbrná" velikosti 3-4mm. Balení obsahuje 25ml perliček, což je více než 220ks, nebo taky 20g. Perličky jsou vyrobeny z rýžové mouky, na...
Sladké zdobící perličky v barvě "Bíláá" velikosti cca 1mm. Balení obsahuje 25ml perliček (30g). Perličky jsou na povrchu lesklé a mají velmi příjemnou sladkou chuť.
Detailní popis produktu
Sladké zdobící perličky v barvě "Broskvová" velikosti 3-4mm. Balení obsahuje 25ml perliček, což je více než 220ks, nebo taky 20g. Perličky jsou vyrobeny z rýžové mouky, na povrchu jsou lesklé a mají velmi příjemnou sladkou chuť. Jsou měkké, tak už žádné odlomené, nebo bolavé zuby.
Složení: cukr, dextróza, rýžová mouka, glukózový sirup, E904 Šelak, aroma, barvivo: E172, regulátor kyselosti E330, sůl, olej rostlinný (kokosový,řepný). Může obsahovat stopy mléka, soji, lepku. Skladujte při teplotě: 15-25°C, relativní vlhkost do 70% .
Výživ.hodnoty (ve 100 g výrobku): Energ. hodnota 1603 KJ / 377 kcal; Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 94 g z toho cukry 86 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 0 g; Sůl: 0,00 mg.
Sladké zdobící krystalky v barvě "Zlatá" velikosti 1-2mm. Balení obsahuje 25ml perliček, což je cca 25g. Perličky jsou vyrobeny z cukrové pasty, na povrchu jsou lesklé a mají...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.